Laserleikkaus
KM Lasercut

Metallityöt kokemuksella ja ammattitaidolla

Palvelumme

KM Lasercut | Kovjoki Mekan - Lasercut.fi

Laserleikkaus
Hitsaus

Hitsausta taidolla ja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Teemme kaikkien metallimateriaalien hitsauksia erityisellä tarkkuudella ja ammattitaidolla. Varmistamme töiden laadun nykyaikaisella ja monipuolisella laitteistollamme.

Laserleikkaus
Mekaniikka

Tarjoamme valmiita avaimet käteen -kokonaisuuksia: yhdeltä toimittajalta helposti ja vaivattomasti kaikki raaka-aineista valmiiksi hitsattuihin ja työstettyihin tuotteisiin. Myös loppuasennukset asiakkaan piirustuksista. Huolehdimme tarvittaessa myös pintakäsittelystä yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

KM Lasercut | Kovjoki Mekan - Lasercut.fi

Laserleikkaus
Vesileikkaus

Vesileikkaus on erityisesti muovin, hiilikuidun ym. ei-metallimateriaalien leikkaukseen soveltuva menetelmä. Se sopii yksittäiskappaleille, mutta sillä onnistuvat erinomaisesti myös suuremmat sarjat. Vesileikkauksen etuna on tarkka ja viimeistelty jälki, ja se on prosessien yksinkertaistuttua myös taloudellisempi leikkaustapa kuin leikkaava työstö.

Laserleikkaus
Plasmaleikkaus

Tarjoamme plasmaleikkausta nykyaikaisilla CNC-laitteilla, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen. Menetelmän etuna on laadun lisäksi korkea leikkausnopeus. Plasmaleikkausta voidaan käyttää kaikkien sähköä johtavien jopa 40 mm paksujen metallien leikkaamiseen.

Laserleikkaus

Olemme alalla yksi harvoista, joka pystyy vastaanottamaan ja käyttämään suoraan 3D-piirustuksia laserleikkauksessa. Kuituleikkaus on markkinoiden laserleikkausmenetelmistä kaikkein kustannustehokkain. Se on nopea, tarkka ja leikkauslaatu on erinomainen. Laserleikkauksella saadaan täsmälliset ja tasaiset leikkaukset ja siksi se toimii hyvin tarkkuutta vaativaan muotoiluun, esim. putkiin, pieniin uriin ja eri tyyppisiin liitoksiin. Lopputuloksena on tuote, joka on varmasti oikein valmistettu.

Voit lähettää meille 3D-piirustukset ja teemme niistä suoraan ohjelmat sekä laserille että särmäykselle. Työ etenee tehokkaasti ja antaa laadultaan ja mittatarkkuudeltaan korkealaatuisen lopputuotteen. Valmistamme myös pienet sarjat kustannustehokkaasti, kun tarvetta ohjelmointiin koneiden äärellä ei ole.

Käsittelemme kaikki tilaukset modernilla ERP-järjestelmällä, joka tehostaa valmistettujen osien suunnittelua, käsittelyä ja seurantaa. Järjestelmän avulla pystymme myös jäljittämään toimitettuihin tuotteisiin käytetyn materiaalin.

Levyntyöstö

Palvelemme myös metallien työstämisessä. Kun laatu, toimitusvalmius ja kilpailukykyinen hinta ratkaisevat, meihin kannattaa ottaa yhteyttä. Teemme mielellämme tarjouksen myös laajemmasta kokonaistoimituksesta. Suurin osa tarvittavista materiaaleista löytyy omasta varastostamme, mikä tarkoittaa joustavia ja nopeita toimitusaikoja.

Särmäys on tarkkuutta vaativaa työtä. Särmäämme ohutlevyosat varmasti ja tarkasti. Särmäyksessä pystymme hyödyntämään meille toimitetut 3D-mallit eli emme tarvitse muita piirustuksia. Se tekee toiminnastamme tehokasta ja säästää asiakkaan kustannuksia. Tuloksena on oikean mittainen ja tarkasti taivutettu kappale. Kattava särmäystyökalujen valikoimamme mahdollistaa monipuoliset ja vaativammatkin taivutukset. Pitkällä kokemuksella hallitsemme myös erikoistyöt.

Referenssit

Meidät tunnetaan korkeasta laadusta, toimitusvarmuudesta sekä kilpailukykyisestä hinnoittelusta.
Lue alta, mitä asiakasyrityksemme kertovat meistä.

Meistä

KM Lasercut | Kovjoki Mekan - Svetsning

Meidän tarinamme

KM Lasercut’in, aiemmalta nimeltään Kovjoki Mekan, perustivat 1989 Granbäckin veljekset. Ensimmäiset vuodet keskityimme teräsrakenteiden valmistukseen ja hitsaukseen sekä kunnossapitotöihin. Teräsrakenteiden valmistuksen lisäksi palvelemme laser-, plasma- ja vesileikkauksissa sekä metallien työstämisessä. Meillä on käytössämme nykyaikaiset ja tehokkaat työvälineet, joilla varmistamme korkean laadun ja toimitusvarmuuden. Toimittamamme osat ja tuotteet ovat myös jäljitettävissä.

Yritys toimii Kovjoella ja sijaitsee valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Sieltä palvelemme lähiseudun yrityksiä, mutta meillä on asiakkaita myös muualta Suomesta.

Lukustie 15
66930 Kovjoki
Pohjanmaa, Suomi

Fredrik Granbäck

TJ

+358 (0) 50 353 8799

Mikael Sjöström

Tuotantopäällikkö

+358 (0) 44 730 1115

Roger Lasén

Workshop Supervisor

+358 (0) 50 599 4686